مشخصات ویزا

ویزای قطر

مقالات مرتبط

در حال حاضر مقاله مرتبط بااین ویزا وجود ندارد.
مدت اعتبار ویزا

3 ماه اعتبار |

مدارک

عکس رنگی تمام رخ |

نام ویزا

ویزای قطر |

توضیحات
مدارک لازم برای ویزای قطر:
۱. اسکن پاسپورت با بیش از ۶ ماه اعتبار
۲. اسکن عکس با پشت زمینه سفید و جدید باشد.
۳. چک ضمانت یا سفته به مبلغ ۲۰ میلیون تومان. ( در صورت رزرو هتل و پرواز چک ضمانت لازم نیست ).
************************************
آنچه باید درباره ویزای قطر بدانید:
۱. اگر مسافر قبل از صدور ویزا خود اقدام به رزرو هتل و ویزا کند کلیه مسئولیت به عهده مسافر بوده و این آژانس هیچ مسئولیتی ندارد.
************************************
جهت اطلاع بیشتر از قیمت ویزای قطر همکاران ما منتظر تماس شما می باشند.
تلفن: 88701000 021
************************************
عکس اورجینال

|

کشور مقصد

قطر |


اطلاعات ویزا

کاربرد ویزا نوع ویزا نوع درخواست تعداد دفعات ورود هتل مدت اعتبار قیمت توضیحات
روز کاری نوع درخواست مدت اقامت واحدهای زمان مبلغ واحد پول
ویزای توریستی انفرادی
4 الی ۶
عادی
یکبار ورود خیر
30
روز
8800000
ریال
توضیحات ویزای نیلوفرانه
کاربرد ویزا
ویزای توریستی
نوع ویزا
انفرادی
روز کاری/نوع درخواست
4 الی ۶
عادی
تعداد دفعات ورود
یکبار ورود
هتل
خیر
مدت اعتبار
30
روز
قیمت
8800000
ریال
توضیحات

ویزاهای مرتبط